2020. Július 7. Kedd, Appolónia napja
Üdvözöljük honlapunkon!

KEDVES LÁTOGATÓNK!

Ön bizonyára azért kereste fel honlapunkat, mert megbizonyosodott a közmondás igazságáról: „A jó pap holtig tanul!”. Mi ugyan papok képzésével nem foglalkozunk, de tudunk segíteni többféle szakmai képzettség megszerzésében is.

Iskolánk az 1899. évi alapítása óta foglalkozik felnőttek oktatásával, elsősorban mezőgazdasági területen. Az alábbiakban megtalálja azokat a dokumentumokat, melyek tájékoztatják Önt felnőttképzési programjainkról, tevékenységünk magas minőségének biztosításáról, ügyfélszolgálatunk működéséről. Segítséget nyújtunk az aktuális képzéseinkre való jelentkezéshez is, letölthető elektronikus dokumentumokkal.

Ezen az oldalon igyekszünk friss információkat nyújtani Önnek induló és folyamatban lévő képzéseinkről, a betartandó határidőkről, intézményünk aktuális híreiről. Ügyfélszolgálatunkon személyesen és telefonon is érdeklődhet.

Reméljük, hamarosan Önt is üdvözölhetjük képzéseinken, és ezzel hozzájárulhatunk a folyamatosan változó munkaerőpiacon való minél sikeresebb helytállásához!

Üdvözlettel: Gyökeres Sándor igazgató

FELNŐTTKÉPZÉSI DOKUMENTUMAINKAT (képzési programjaink, engedélyek, minőségpolitikánk, ügyfélszolgálatunk adatai, jelentkezési lapok, stb.) az alábbi hivatkozáson érheti el:

 

 

LEGFRISSEBB HÍREINK:

VP1-1.1.1-17

Agrárgazdasági képzések és felkészítő tréningek

Az „Agrárgazdasági képzések és felkészítő tréningek” című, VP1-1.1.1-17 azonosítószámú projekt célja, hogy az agrárgazdaság szereplői változatos tartalmú és igényeiknek megfelelő ismeretszerzési lehetőségeket biztosíthassanak a projekt keretében megvalósuló szakmai képzések résztvevőinek.

A pályázattal kapcsolatos további információkat a jobb oldali VP1-1.1.1-17-es menüpontban találják!

FIGYELEM!

Gyermekeink beleszülettek a digitális világba, számukra természetes közeg a világháló, a facebook, a tablet és az okostelefon. De mi vajon mennyire értjük, hogy mit nyomkod a telefonján? Mi nem tudnánk ezt megtanulni? Mi, szülők, nagyszülők nem hasznosíthatnánk ugyanúgy ennek a számítógépes világnak a határtalan lehetőségeit? Nem lenne megnyugtatóbb, ha tudnánk, mire használja a gyerek ezeket az eszközöket? …

Számtalan kérdés, melyek megválaszolásához most gyors segítséget kínálhatunk Önöknek:

Iskolánkban INGYENES képzést indítunk 16 éven felüli és 65 év alatti, általános iskolainál nem magasabb végzettséggel rendelkező érdeklődők számára a számítógépes eszközök használatának elsajátítása érdekében.

A délutánonként tartandó foglalkozások ideje alatt a résztvevők megtanulják biztonságosan kezelni:

- digitális eszközeiket (laptop, tablet, okostelefon),

- az internet használatát,

- az információk keresését, tárolását, továbbítását, és a

- közösségi oldalak (pl. facebook) kezelését.

Érdeklődni lehet írásban az iskola email-címén (szentannai.felnott@gmail.com) vagy telefonon: 59/312-744, 70/1979-990 Papné Benesóczki Mária felnőttképzési referensnél illetve Mogyorósi Brigitta adminisztrátornál.


 
Aktuális
Iskolai menza étlap:
2010.04.07.-2010.04.09.
GINOP Adatvédelmi tájékoztatóKAFFEE tájékoztatók

KRÉTA Kapcsolattartási modul tájékoztató
Szentannai Sámuel Alapítvány - adószáma:
19221719-1-16


Kedvezményes étkezési lehetőség a Szentannaiban!

10. hét: 2020. 03. 02 - 03. 08-ig

11. hét: 2020. 03. 09 - 03. 13-ig

Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!

Tisztelt Szülők! 

Ha meg szeretnék tekinteni az eredményeiket, kérem kattintsanak az alábbi hivatkozásokra:

NETFIT eredmények

Szülői felület felhasználói útmutató

Tisztelettel: 
Gyökeres Sándor
igazgató


DExam akkreditált nyevvizsgahelyDExam információk

Digitális témahét a Szentannaiban!


Szentannai KönyvtárÉrettségizők figyelem!


Felsőoktatási információkhoz katt a logora!Nyílt nap a Szentannaiban! Videó megtekinthető a Képgalériák --> Videótár menüben (jobb oldalon)! 


2012. április 20-a ótalátogatónk volt!

progeCAD - az AutoCAD ® alternatívája