2017. December 13. Szerda, Luca napja
Üdvözöljük honlapunkon!

KEDVES LÁTOGATÓNK!

Ön bizonyára azért kereste fel honlapunkat, mert megbizonyosodott a közmondás igazságáról: „A jó pap holtig tanul!”. Mi ugyan papok képzésével nem foglalkozunk, de tudunk segíteni többféle szakmai képzettség megszerzésében is.

Iskolánk az 1899. évi alapítása óta foglalkozik felnőttek oktatásával, elsősorban mezőgazdasági területen. Az alábbiakban megtalálja azokat a dokumentumokat, melyek tájékoztatják Önt felnőttképzési programjainkról, tevékenységünk magas minőségének biztosításáról, ügyfélszolgálatunk működéséről. Segítséget nyújtunk az aktuális képzéseinkre való jelentkezéshez is, letölthető elektronikus dokumentumokkal.

Ezen az oldalon igyekszünk friss információkat nyújtani Önnek induló és folyamatban lévő képzéseinkről, a betartandó határidőkről, intézményünk aktuális híreiről. Ügyfélszolgálatunkon személyesen és telefonon is érdeklődhet.

Reméljük, hamarosan Önt is üdvözölhetjük képzéseinken, és ezzel hozzájárulhatunk a folyamatosan változó munkaerőpiacon való minél sikeresebb helytállásához!

Üdvözlettel: Gyökeres Sándor igazgató

FELNŐTTKÉPZÉSI DOKUMENTUMAINKAT (képzési programjaink, engedélyek, minőségpolitikánk, ügyfélszolgálatunk adatai, jelentkezési lapok, stb.) az alábbi hivatkozáson érheti el:

 

 

LEGFRISSEBB HÍREINK:

FIGYELEM!

Iskolánkban ingyenes képzéseket indítunk 16 éven felüli, általános iskolai végzettséggel rendelkező érdeklődők számára a számítógépes eszközök használatának elsajátítása érdekében.

A délutánonként tartandó 70 óra alatt a résztvevők megtanulják biztonságosan kezelni digitális eszközeiket (laptop, tablet, okostelefon), az internet használatát, az információk keresését, tárolását, továbbítását, a közösségi oldalak (pl. facebook) kezelését.

A magánéletben és az álláskeresésnél is jól hasznosítható tudást kínálunk INGYENESEN! Érdeklődni lehet írásban az iskola email-címén (szentannai.felnott@gmail.com) vagy telefonon: 59/312-744, 70/1979-990 Dr. Farkas Dezső felnőttképzési felelősnél.ECDL START
felkészítő tanfolyamot és a tanfolyam végén modulvizsgát szervezünk. A tanfolyamot megfelelő létszám esetén indítjuk!

Részletfizetési lehetőség!!!

Részletes információ: ECDL Start tájékoztató

 

Aktuális
Iskolai menza étlap:
2010.04.07.-2010.04.09.


Szentannai Sámuel Alapítvány - adószáma:
19221719-1-16


Kedvezményes étkezési lehetőség a Szentannaiban!
48. hét: 2017. 11. 27 - 12. 01-ig

49. hét: 2017. 12. 04 - 12. 08-ig

Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!

Tisztelt Szülők! 

Ha meg szeretnék tekinteni az eredményeiket, kérem kattintsanak az alábbi hivatkozásokra:

NETFIT eredmények

Szülői felület felhasználói útmutató

Tisztelettel: 
Gyökeres Sándor
igazgató
Digitális témahét a Szentannaiban!Határtalanul! - Blog

Projekttermék


Szentannai KönyvtárÉrettségizők figyelem!


Felsőoktatási információkhoz katt a logora!Nyílt nap a Szentannaiban! Videó megtekinthető a Képgalériák --> Videótár menüben (jobb oldalon)!

2013. november 26.


Pénziránytű beszámoló!

2010/2011

2011/2012

Dr. Farkas Dezső

 

Elnyertük a "Pénziránytű iskola" címet! Beszámoló elérhető innen! Középtávú stratégiai tervünket itt tekinthetik meg!

2011. június 15.

2012. április 20-a ótalátogatónk volt!


progeCAD - az AutoCAD ® alternatívája