2020. Szeptember 30. Szerda, Jeromos napja
Üdvözöljük honlapunkon!
SPORTHÍREKSzép futásaink!

2012. október 18- án a szolnoki szandai réten rendezték meg a Megyei Mezei Futó Diákolimpia döntőjét, ahol a szentannais fiúk és lányok ismét szép sikereket értek el.

Iskolánkból 20 tanuló vett részt ezen a versenyen.

Az V. korcsportos fiúknál 3500 m–es volt a táv, ahol Daróczi Dániel Albert 3. helyezést ért el.

A VI. korcsoportos lányok a 2500 m-es versenyben a dobogó 3. fokára állhattak fel. A csapat tagjai voltak: Rajcsányi Boglárka, Sebők Csilla, Horváth Mária, Kovács Adrien, Magos Evelin.

Felkészítő testnevelő tanár : Varga László

Ezúton szeretnénk gratulálni tanulóinknak az elért eredményekhez.


A Szentannai sportélete


- Szeptember 24-én rendezték meg a Dankó Péter emlékversenyt Salgótarjánban, ahol Huppauer Norbert 11. D osztályos tanulónk shotokan Karate sportágban a 2. helyezést érte el.

- Október 1-én Tiszaújvárosban tartották az országos kiemelt súlyemelő versenyt, ahol az erős mezőnyben Szilágyi Jenő, 9. A osztályos diákunk országos bajnoki címet szerzett.

- A Varró István Szakiskola, Szakközépiskola és Kollégium minden évben megrendezi a Varró Kupát, ahol a szentannais fiúk kosárlabdacsapata október 20-án 3. helyezést ért el. (Csapattagok: Pádár Milán, Kurucz Ádám, Papp János, Kompanek Dávid, Nagy Dávid, Andrási Bence, Rácz János. Felkészítő tanár: Körmendi Réka.) Október 27-én a leány kosárcsapatok mérték össze erejüket és az első helyezést szerezték meg. (Csapattagok: Juhász Henrietta, Andrási Tünde, Örökös Tóth Csilla, Mezei Kinga, Czókoly Mirabella, Szabó Alexandra, Garics Sylvia, Hérmán Szilvia. Felkészítő tanár: Körmendi Réka.)

- Karcag város október 27-én rendezte meg a Megyei Mezei Futóversenyt, ahol diákjaink nagyon szép számban vettek részt és jutottak tovább az országos versenyre, amit Gödöllő rendez tavasszal. Kiemelkedő eredményeket szereztek a IV. korcsoportos leányok, 3. helyezést értek el 2000 m-en (Kerekes Hajnalka, Gacsal Tímea, Sipos Kitti, Kovács Klaudia). Egyéniben Kerekes Hajnalka 9. B osztályos tanuló ezüstérmes lett és ezzel továbbjutott az országos döntőbe. A IV. korcsoportos fiúk a dobogóról lecsúszva negyedikek lettek 3000 m-en (Daróczi Dániel, Szebeni Róbert, Kupai Krisztián, Ugró Balázs). Egyéniben a 9. B osztályos Daróczi Dániel 3. helyezett lett. Az V. korcsoportos lányok (2500 m) a 8. helyen végeztek csapatban (Rajcsányi Boglárka, Szatmári Anna, Horváth Mária, Garics Sylvia). Az V. korcsoportos fiúknál már 3500 m volt a táv, a csapat igen jól teljesített, az erős mezőnyben az 5. helyet érte el (Sallai Csaba, Kökönyei Zoltán, Nagy Dávid, Saliga Norbert, Szabó Gergely). A VI. korcsoportos lányoknál 2500 métert kellett teljesíteni, a csapat a dobogó harmadik fokára állhatott (Czebeczauer Debóra, Sebők Csilla, Fehér Odett, Szabó Alexandra). A VI. korcsoportos fiúk előtt állt a leghosszabb teljesítendő táv (4000 méter). Szépen helytálltak, mivel ezüstérmet szereztek, ezzel továbbjutottak az országos döntőbe (Bukovszki Dániel, Szentannai Zoltán, Rab Sándor, Szívós Gergő, Szűcs Tibor). Felkészítő tanárok: Körmendi Réka, Deák Ferenc, Varga László.


- November 5-én Pakson rendezték meg a shotokan Karate Magyar Bajnokságot, ahol Huppauer Norbert ismét remekül szerepelt és bronzérmet lett.

- November 10-én a városi sportcsarnok műfüves pályáján kispályás labdarúgó bajnokság zajlott a karcagi középiskolák és gimnáziumok között, ahol iskolánk fiú tanulói 2. helyezést értek el. Felkészítő tanárok: Deák Ferenc, Varga László.

- November 19-én Szilágyi Jenő, Biharnagybajomban a Juhász Sándor Emlékversenyen vett részt, ahol első lett. Felkészítő edző: Földi József.

- November 21-én Karcagon rendezték meg a Kispályás Teremlabdarúgó Körzeti Selejtező Futsal Diákolimpiát, ahol a szentannais fiúk első helyen jutottak tovább a tiszafüredi megyei elődöntőbe. (Csapattagok: Szívós Gergő, Szívós Gyula, Szentannai Zoltán, Szőke Róbert, Agócs Zoltán, Bukovszki Dániel, Erdei Tibor, Borsi Zsolt, Saliga András.)

- November 25-én Szilágyi Jenő, 9. A osztályos tanulónk az Oroszlányban rendezett súlyemelő utánpótlás magyar bajnokságon a 3. helyet szerezte meg. Felkészítő edző: Földi József.
November 26-án Szűcs Tibor 12. C osztályos tanulónk a szegedi Muay Thai Magyar Bajnokságon szerepelt és a dobogó legfelső fokára állhatott.

- December 3-án Balmazújvárosban rendezték meg a Mikulás Kupa utcai futóversenyt azok számára, akik a hideg ellenére is szívesen sportolnak. Sallai Csaba, a 10. A osztály tanulója 1600 m-en korcsoportjában 2. helyezést ért el. Felkészítő tanára Varga László volt.

- December 20-án Kunhegyesen az V-VI. korcsoportos megyei futsalbajnokság döntőjében a fiúk a 4. helyen végeztek. (Csapattagok: Szívós Gergő, Szívós Gyula, Szentannai Zoltán, Szőke Róbert, Agócs Zoltán, Bukovszki Dániel, Erdei Tibor, Borsi Zsolt, Saliga András.) Felkészítő tanárok: Deák Ferenc, Varga László.- December folyamán a lengyelországi shotokan karate Európa-bajnokságon Huppauer Norbert képviselte hazánkat és iskolánkat.2012. február 15.

Lány röplabda 2011. február

A csapat – igaz darabokban- megérkezett a Varró István Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumhoz délután 2 óra előtt 10 perccel. Nem mutattuk ugyan, de biztosan mindenkiben volt egy kis félsz, egy kis izgalom is, de végülis magabiztosan mentünk be az épületbe, ahol „elfoglaltuk” az iskola egyik öltözőjét. Miután mindenki megtalálta és felvette a mezét, elindultunk a „csata” színterére: a tornaterembe. Kb 10 perces bemelegítés után elkezdődött a várva várt mérkőzés. Csapatunk egész jól kezdett, de a másik csapatban méltó ellenfelünkre találtunk. Sajnos voltak olyan szerváik, amelyeket nem tudtunk fogadni, visszaadni és ebből pontot szerezni.

A meccs közepe fele nagyon bele jöttünk a játékba, hiszen vezetésre álltunk , hála Körmendi Réka tanárnőnek, aki megfelelő stratégiával és tanácsokkal látta el a csapatot. Percről-percre pontot szereztek a csapatok, ami sokszor vezetett egyenlő álláshoz. A terem szélén ülő nézők tapsoltak, fütyültek és éljeneztek, amikor egy látványos összejátszás után a labda földet ért. Sajnos azonban a szerencse nem kedvezett nekünk, így elvesztettük a játszmát. L

De nem adtuk fel a „harcot”, mindenki büszke volt teljesítményére, hiszen sok munkát fektettünk ebbe a mérkőzésbe. Nem keseredtünk el, hiszen ebből csak tanulni és tapasztalatot szerezni lehetett.

A röplabdacsapat  tagjait mosollyal az arcukon hagyták el az iskolát azzal a gondolattal, hogy „legközelebb legyőzzük őket!”

2011. március 22.

Lánykosárlabda

2011. január 25-n került megrendezésre iskolánkban egy körmérkőzés, melyen a kisújszállási Móricz Zsigmond Gimnázium, a karcagi Nagykun Református Gimnázium és mi, Szentannaisok vettünk részt.

Az első meccset a Református Gimnáziummal játszottuk, ami végig nagyon szoros küzdelem volt, és sajnos a negyedik negyedben minden megfordult és az addigi vezetést a sok eladott labda és az egyik játékosunk kipontozódása miatt elvesztettük. A végeredmény 43:40 lett.

A második mérkőzés a Móricz és a Gimi között zajlott. Már a meccs elején látszott, hogy a Móriczosok az erősebbek és az első negyedben már 15 ponttal vezettek is, ez nem változott meg a meccs végére sem, így a Móricz nyert.

Az utolsó meccset a Móricz ellen játszottuk. Bár a Móricz tűnt erősebbnek az elején, az első negyed feléig egyetlen kosár sem született, de a negyed végére már 2 ponttal vezettünk. Sajnos, a második negyedben Andrási Tünde kipontozódott és nélküle kellett folytatnunk a küzdelmet. A harmadik negyedben Juhász Henrietta is lesérült, de szerencsére ennek ellenére folytatta a küzdelmet, majd később szintén kipontozódott. Így a végeredmény a Móricz fölényes győzelmét tükrözte.

Helyezések:

I.        Móricz Zsigmond Gimnázium (biztos továbbjutók)

II.       Nagykun Református Gimnázium (még játszaniuk kell a Szolnoki Széchenyi Gimnáziummal)

III.      Szentannai Középiskola

Bízunk benne, hogy a továbbiakban sikerül a továbbjutás. Összegezve jól éreztük magunkat és törekszünk a legjobbakat kihozni magunkból.

Szentannai csapata:

Andrási Tünde, Juhász Henrietta, Balázs Réka, Hérmán Szilvia, Botos Brigitta, Székely Bernadett, Szabó Fanni, Örökös-Tóth Csilla, Mezei Kinga, Czókoly Mirabella, Scardovi Szofi

2011. március 22.

Aktuális
Iskolai menza étlap:
2010.04.07.-2010.04.09.
GINOP Adatvédelmi tájékoztatóKAFFEE tájékoztatók

KRÉTA Kapcsolattartási modul tájékoztató

JÁRVÁNYÜGYI INTÉZKEDÉSI TERV 2020/2021-es TANÉV

Intézkedési terv - Szentannai
Szentannai Sámuel Alapítvány - adószáma:
19221719-1-16


Kedvezményes étkezési lehetőség a Szentannaiban!

10. hét: 2020. 03. 02 - 03. 08-ig

11. hét: 2020. 03. 09 - 03. 13-ig

Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!

Tisztelt Szülők! 

Ha meg szeretnék tekinteni az eredményeiket, kérem kattintsanak az alábbi hivatkozásokra:

NETFIT eredmények

Szülői felület felhasználói útmutató

Tisztelettel: 
Gyökeres Sándor
igazgató
ELBIR Július különszám


DExam akkreditált nyevvizsgahelyDExam információk

Digitális témahét a Szentannaiban!


Szentannai KönyvtárÉrettségizők figyelem!


Felsőoktatási információkhoz katt a logora!Nyílt nap a Szentannaiban! Videó megtekinthető a Képgalériák --> Videótár menüben (jobb oldalon)! 


2012. április 20-a ótalátogatónk volt!

progeCAD - az AutoCAD ® alternatívája